Buurtbijeenkomsten

Bijeenkomst 30 juni

Op dinsdag 30 juni vond een online bijeenkomst plaats voor omwonenden. Op het programma stond een terugblik op de vorige bijeenkomst, de presentatie van de resultaten van de buurtpeiling en van de resultaten van een landelijk onderzoek onder jongeren. Ook werden zoveel mogelijk vragen die via chat werden gesteld beantwoord. 

Documenten

Bijeenkomst 31 maart

Op dinsdag 31 maart organiseerden we een online bijeenkomst voor omwonenden van de Spaarndamseweg 13. Op deze locatie willen wij een woongebouw realiseren volgens het 1828-concept: betaalbare huurwoningen voor young professionals tussen de 18 en 28 jaar, met gedeelde voorzieningen. Ook hebben we ideeën om functies toe te voegen waar ook omwonenden gebruik van kunnen maken.

U kunt hier de online bijeenkomst van 31 maart terugkijken.

Waar ging de bijeenkomst over?

Tijdens de vorige bijeenkomst ontvingen we veel positieve reacties op het bouwen voor (met name) Haarlemse young professionals. Ook het idee om horeca toe te voegen werd positief ontvangen. Uiteraard kwamen er ook aandachtspunten naar voren, waaronder parkeren, voldoende groen en de gevolgen voor scouting Kon Tiki. Deze informatie en de input uit gesprekken met de gemeente en andere belanghebbenden hebben we gebruikt om onze plannen een stapje verder te brengen. Dit is vastgelegd in een startnotitie die 24 maart is vastgesteld door het College van B&W van Haarlem. De hoofdlijnen hiervan tijdens de online buurtbijeenkomst toegelicht.

Documenten

Bijeenkomst 17 december 2019

Op dinsdag 19 december 2019 organiseerden we een bijeenkomst voor omwonenden van de Spaarndamseweg 13.

Documenten

Vragen?

Neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief, dan houden we u op de hoogte van het laatste nieuws.

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer