Buurtbijeenkomsten en klankbordgroepsessies

Slotbijeenkomst, 24 oktober 2022

Op maandag 24 oktober vond de slotbijeenkomst plaats. 

Klankbordgroep sessie 5, 12 september 2022

Op maandag 12 september vond de vijfde bijeenkomst van de klankbordgroep plaats.

Klankbordgroep sessie 4, 29 juni 2021

De vierde samenkomst van de klankbordgroep stond in het teken van het terugkoppelen van de ideeën voor inrichting openbare ruimte, bereikbaarheid en verkeer. Het gespreksverslag wordt hieronder gedeeld. 

Klankbordgroep sessie 3, 15 juni 2021

De derde samenkomst van de klankbordgroep stond in het teken van wensen, ideeën en zorgen ophalen op het gebied van parkeren. Het gespreksverslag wordt hieronder gedeeld. Let op: dit thema wordt later opnieuw besproken.

Klankbordgroep sessie 2, 2 juni 2021

De tweede samenkomst van de klankbordgroep stond in het teken van wensen, ideeën en zorgen ophalen op het gebied van openbare ruimte, verkeer en bereikbaarheid. Het gespreksverslag wordt hieronder gedeeld.

Klankbordgroep sessie 1, 17 mei 2021

De eerste samenkomst van de klankbordgroep stond in het teken van kennismaken en inventarisatie van thema's om het in de vervolgsessies over te gaan hebben. Het gespreksverslag wordt hieronder gedeeld.

Bijeenkomst 29 maart 2021

Tijdens deze bijeenkomst presenteerden we u een aangepast concept stedenbouwkundig plan voor de Spaarndamseweg 13.
Sinds de bijeenkomst in november vorig jaar hebben we in overleg met de Adviescommissie Ruimtelijke Kwaliteit een paar kleine aanpassingen gedaan aan het concept stedenbouwkundig plan. Dit plan wordt op 1 april besproken in de commissie Ontwikkeling en wordt dan gedurende zes weken ter visie gelegd. Daarom lichten wij graag de wijzigingen toe ten opzichte van het plan zoals wij dat op 9 november 2020 aan u presenteerden.

Documenten

Bijeenkomst 9 november 2020

Tijdens deze bijeenkomst presenteerden we het concept stedenbouwkundig plan en lichtten we het vervolgproces toe. Ontwikkelaar, stedenbouwkundige en architect waren aanwezig om vragen te beantwoorden.

Documenten

Bijeenkomst 30 juni 2020

Op dinsdag 30 juni vond een online bijeenkomst plaats voor omwonenden. Op het programma stond een terugblik op de vorige bijeenkomst, de presentatie van de resultaten van de buurtpeiling en van de resultaten van een landelijk onderzoek onder jongeren. Ook werden zoveel mogelijk vragen die via chat werden gesteld beantwoord. 

Documenten

Bijeenkomst 31 maart 2020

Op dinsdag 31 maart organiseerden we een online bijeenkomst voor omwonenden van de Spaarndamseweg 13. Op deze locatie willen wij een woongebouw realiseren volgens het 1828-concept: betaalbare huurwoningen voor young professionals tussen de 18 en 28 jaar, met gedeelde voorzieningen. Ook hebben we ideeën om functies toe te voegen waar ook omwonenden gebruik van kunnen maken.

Waar ging de bijeenkomst over?

Tijdens de vorige bijeenkomst ontvingen we veel positieve reacties op het bouwen voor (met name) Haarlemse young professionals. Ook het idee om horeca toe te voegen werd positief ontvangen. Uiteraard kwamen er ook aandachtspunten naar voren, waaronder parkeren, voldoende groen en de gevolgen voor scouting Kon Tiki. Deze informatie en de input uit gesprekken met de gemeente en andere belanghebbenden hebben we gebruikt om onze plannen een stapje verder te brengen. Dit is vastgelegd in een startnotitie die 24 maart is vastgesteld door het College van B&W van Haarlem. De hoofdlijnen hiervan tijdens de online buurtbijeenkomst toegelicht.

Documenten

Bijeenkomst 17 december 2019

Op dinsdag 17 december 2019 organiseerden we een bijeenkomst voor omwonenden van de Spaarndamseweg 13.

Documenten

Vragen?

Neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief, dan houden we u op de hoogte van het laatste nieuws.

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer