Bewonersbijeenkomst

Op dinsdag 31 maart organiseren we om 20.00 uur een online bewonersavond. 

Let op! Gewijzigde aanvangstijd
Vanwege de persconferentie van premier Rutte begint de bijeenkomst een half uur later dan gepland en wel om 20.00 uur.

Hoe doet u mee aan deze bijeenkomst?
1) Ga op 31 maart om iets voor 20.00 uur op uw computer of tablet naar de website www.zoom.us/join  
2) Toets de code (Meeting ID) in: 745 831 338
3) Toets het password in: 008831

Vooraf testen 
Het is handig om vooraf alvast te testen of de website/app werkt, en of uw camera het doet. Bekijk hiervoor de stappen in de handleiding.

Waarom deze bijeenkomst?
Op de locatie Spaarndamseweg 13 willen wij een woongebouw realiseren volgens het 1828-concept: betaalbare huurwoningen voor jongeren tussen de 18 en 28 jaar, met gedeelde voorzieningen. Deze online bijeenkomst kunt u zien als een vervolg op de bewonersbijeenkomst van 17 december 2019. Ongeveer 60 omwonenden maakten toen kennis met ontwikkelaar, stedenbouwkundige en architect. We deelden onze eerste ideeën: het realiseren van betaalbare huurappartementen voor jongeren én het toevoegen van functies waar ook u als omwonende gebruik van kunt maken.

Waar gaat de bijeenkomst over?
Tijdens de vorige bijeenkomst ontvingen we veel positieve reacties op het bouwen voor (met name) Haarlemse jongeren. Ook het idee om horeca toe te voegen werd positief ontvangen. Uiteraard kwamen er ook aandachtspunten naar voren, waaronder parkeren, voldoende groen en de gevolgen voor scouting Kon Tiki. Deze informatie en de input uit gesprekken met de gemeente en andere belanghebbenden hebben we gebruikt om onze plannen een stapje verder te brengen. Dit is vastgelegd in een startnotitie die 24 maart is vastgesteld door het College van B&W van Haarlem. De hoofdlijnen hiervan lichten we graag aan u toe tijdens een de online buurtbijeenkomst. We zijn benieuwd naar uw reactie en beantwoorden graag de vragen die u heeft.

Vragen
Heeft u vragen over deze bijeenkomst, neem dan contact op met Eric De Winter, projectmanager van Wibaut, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief, dan houden we u op de hoogte van het laatste nieuws.

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer