Spaarndamseweg 13 Haarlem

Bewonersbijeenkomst

Op dinsdag 31 maart organiseerden we een online bijeenkomst voor omwonenden van de Spaarndamseweg 13. Op deze locatie willen wij een woongebouw realiseren volgens het 1828-concept: betaalbare huurwoningen voor young professionals tussen de 18 en 28 jaar, met gedeelde voorzieningen. Ook hebben we ideeën om functies toe te voegen waar ook omwonenden gebruik van kunnen maken.

U kunt hier de online bijeenkomst van 31 maart terugkijken.
Het gespreksverslag en de presentatie vindt u hier (kopje: Documenten 31 maart). 

Waar ging de bijeenkomst over?
Tijdens de vorige bijeenkomst ontvingen we veel positieve reacties op het bouwen voor (met name) Haarlemse young professionals. Ook het idee om horeca toe te voegen werd positief ontvangen. Uiteraard kwamen er ook aandachtspunten naar voren, waaronder parkeren, voldoende groen en de gevolgen voor scouting Kon Tiki. Deze informatie en de input uit gesprekken met de gemeente en andere belanghebbenden hebben we gebruikt om onze plannen een stapje verder te brengen. Dit is vastgelegd in een startnotitie die 24 maart is vastgesteld door het College van B&W van Haarlem. De hoofdlijnen hiervan tijdens de online buurtbijeenkomst toegelicht. 

Vervolg
De startnotitie is donderdag 9 april besproken in de commissie ontwikkeling (agendapunt 8) en staat op de agenda van de gemeenteraad op 23 april. 

Vragen?
Neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief, dan houden we u op de hoogte van het laatste nieuws.

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer